Українська
РУСУКР

Блог Здоров'я

ТОП 10 найкращих казеїнів
ТОП 10 найкращих казеїнів
0
Казеїном називається білок зі складним складом, який отримується з молока. Серед усіх білкових форм казеїн засвоюється найдовше. І хоча безпосередньо перед тренуванням потрібен швидкий білок, ріст якісної м'язової маси немислимий без казеїну, що повільно засвоюється. У нашому топ-рейтингу найкра..
ТОП 10 кращих антиоксидантів
ТОП 10 кращих антиоксидантів
0
Нутриціологи та дієтологи не рекомендують жорстких дієт. Своїм клієнтам вони радять дотримуватися збалансованого харчування, яке благотворно впливає на здоров'я і продовжує молодість. Для досягнення бажаних результатів експерти рекомендують додавати до свого раціону ефективні антиоксиданти. Що ц..
Спіруліна як приймати для схуднення
Спіруліна як приймати для схуднення
0
Спіруліна – це мікроскопічні спіралеподібні синьо-зелені водорості-ціанобактерії, завдяки яким на Землі з'явився кисень. Їхнє неконтрольоване бурхливе розростання призвело до першого зледеніння, в результаті якого вони самі й  вижили. Сьогодні у природних умовах спіруліна виростаю..
Як правильно приймати креатин
Як правильно приймати креатин
0
Креатин є популярною спортивною добавкою, якою активно користуються спортсмени, які займаються силовими, динамічними та видами спорту на витривалість. Креатин відноситься до кислот, які організм людини синтезує самостійно, і його головна функція полягає в перетворенні АДФ на АТФ, що сприяє підви..
Як приймати амінокислоти
Як приймати амінокислоти
0
Незамінні амінокислоти BCAA є основою збалансованого спортивного харчування. Вони являють собою органічні сполуки, які беруть участь у синтезі нових білків. Ці добавки призначені для гармонійного розвитку тіла, підвищення працездатності та рівня енергії. Щоб збільшити спортивну продуктивність ва..
Як правильно пити протеїн
Як правильно пити протеїн
0
Протеїн – незамінний помічник спортсменів, які зацікавлені у наборі ваги, збереженні якісної та красивої мускулатури. Також добавку використовують у процесі схуднення, оскільки вона спалює жир без руйнування м'язових тканин. Як правильно пити протеїн, щоб схуднути зазвичай нагадує трен..
Рейтинг виробники спортивного харчування
Рейтинг виробники спортивного харчування
0
Регулярне вживання якісного спортивного харчування – важлива умова підвищення результативності тренувань, поліпшення силових показників і витривалості, зменшення жирових відкладень, нарощування м'язової маси та об’єму. Асортимент добавок дозволяє підібрати продукти для спортсмені..
Передтренувальні комплекси: рейтинг 2024 року
Передтренувальні комплекси: рейтинг 2024 року
0
Заняття спортом – це легальний класний спосіб зробити своє тіло красивим та здоровим. Як правило, на це потрібно достатньо часу, тому сучасна індустрія спортивного харчування розробила різні комплекси, які безпечно прискорюють цей процес. Сьогодні розберемо ТОП-10 передтренувальних комплек..
Протеїнові батончики: користь та шкода, навіщо потрібні
Протеїнові батончики: користь та шкода, навіщо потрібні
0
Що таке протеїновий батончик? Протеїнові батончики – продукт із високим вмістом білка. Це ідеальний варіант для людей із підвищеною фізичною активністю. Тренери та дієтологи рекомендують вводити їх у раціон у період інтенсивних тренувань, набору маси. Вживати їх можна не тільки спортсменам..