Українська
РУСУКР

Який магній краще приймати

16.08.2024
0

Добавка магній випускається багатьма компаніями. Велика різноманітність — це класно, але водночас ускладнює процес вибору. Щоб спростити вам це завдання, розглянемо, якими компаніями випускається цей вітамін. А потім дамо кілька рекомендацій, який вибрати магній для чоловіків, жінок, вагітних і дітей.

Який вибрати магній

У нашому магазині пропонується магній від різних виробників. В асортименті зібрана продукція від американських, європейських та інших провідних брендів. Якщо не знаєте, яку фірму магній вибрати, нижче наведено список найкращих компаній 2024 року, які пропонують якісні вітаміни для чоловіків і жінок різного віку.

Now Foods

Магній NOW

Американська компанія Now — беззаперечний лідер на ринку вітамінів і БАДів. Пропонує понад 1200 товарів різного призначення, включно з вітамінними комплексами для підтримки загального здоров'я.

Усі свої продукти виробник розробляє сам. У нього є наукові лабораторії, де вчені створюють нові формули й перевіряють ефективність БАДів. Якість у товарів Now бездоганна і відповідає всім вимогам GMP. Успіх компанії підтверджують її численні досягнення і премії, серед яких є і нагорода від Білого Дому США, видана 2008 року. Тож не дивно, що сьогодні це світовий лідер, який стабільно посідає перші позиції на ринку БАДів.

Haya Labs

Магній Haya Labs

Американська компанія Haya Labs з'явилася 2011 року. Фірма молода, але вже встигла прославитися. Штаб-квартира розташована у Вашингтоні (США), а нещодавно відкрився офіс у Лондоні (Англія). Всього ж у компанії є торгові філії в 60 країнах світу.

Останнім часом Haya Labs стабільно перебуває в ТОП-10 найкращих виробників БАДів. Як їй це вдається? Секрет простий: добавки виготовляють із натуральних інгредієнтів, якість суворо контролюють на всіх етапах, тож жодних шкідливих речовин там немає. Також компанія використовує свої формули, які вона запатентувала. І головне — Haya Labs проводить демократичну цінову політику. Все це і допомогло їй нарівні конкурувати з Now Foods та іншими світовими гігантами.

IronMaxx

Магній IronMaxx

Німецька компанія IronMaxx випускає дієтичні добавки та спортивне харчування для чоловіків і жінок. Акцент було зроблено на якості продукції та постійному доопрацюванні формул. Це помітила місцева влада і нагородила виробника Державною нагородою.

Так власники компанії зрозуміли, що рухаються в правильному напрямку. Вони стали проводити нові дослідження, налагодили співпрацю зі спортивними клубами, щоб гарантувати собі стабільний потік клієнтів.

Основна категорія виробника — білкові продукти для нарощування м'язової маси. Причому компанія здивувала всіх тим, що пропонує безліч різних смаків. Наприклад, у протеїну їх налічується понад 30, щоб кожен міг підібрати оптимальний для себе варіант. Але оскільки спортсменам потрібні й вітаміни, в її асортименті є магній в таблетках та інші БАДи.

Amix

Магній Amix

Amix — британський бренд, який випускає спортивне харчування premium-класу. Компанія заснована 2003 року, зараз вважається одним із провідних європейських виробників. Випускає переважно спортивне харчування для бодібілдерів і любителів фітнесу. Пізніше асортимент розширився завдяки вітамінним добавкам, які підвищують витривалість, результативність та інші показники, а також БАДам для загальної підтримки здоров'я.

У компанії Amix є власні виробничі потужності, наукові лабораторії та логістичний центр. Усі вони розміщені в самому центрі Європи. У планах у компанії стоїть мета вийти на ринок США та Азії.

Nutrend

Магній IronMaxx

Nutrend — чеська компанія, що випускає спортивне харчування. У своїй країні вона беззаперечний лідер, хоча і в Європі її продукція теж має популярність. Особливо затребувані БАДи цього бренду в Україні, адже вони продаються за доступними цінами.

Репутація у компанії бездоганна, що підтверджують сертифікати, які вона отримала. Асортимент у неї величезний, тож Nutrend можна назвати універсальним виробником. У неї в каталозі є все: протеїни, креатини, амінокислоти, жироспалювачі, гейнери. І, звісно ж, вітаміни та мінерали для підтримки загального здоров'я.

OstroVit

Магній OstroVit

OstroVit — польська компанія, яка працює на ринку з 2014 року. На відміну від інших брендів вона зосереджена на випуску вітамінно-мінеральних комплексів. Це її основна спеціалізація. Так, спортивне харчування в її асортименті теж є, але це не головна категорія товарів.

Компанія пропонує величезний вибір різних вітамінів і мінералів. Це Омега-3, колаген, антиоксиданти, водорості. Продає вона і комплексні продукти для підтримання роботи печінки та щитоподібної залози. Якість БАДів на висоті, адже у компанії є власне виробництво, яке вона контролює на всіх етапах.

Sporter

Магній Magnesium

Sporter — українська компанія, яка випускає спортивне харчування, БАДи та різні аксесуари. Виробничі потужності розташовані як в Україні, так і за кордоном.

Компанія з'явилася на ринку недавно, але вже полюбилася споживачам за свій асортимент. Він у неї величезний і різноманітний. У каталозі можна знайти:

  • будь-які види спортивного харчування;
  • антиоксиданти;
  • добавки для здоров'я шкіри, нігтів і волосся;
  • БАДи для нервової системи;
  • Омега-3.

Зрозуміло, є у неї вітамінно-мінеральні добавки, включно з усіма різновидами магнію. Тобто, будь-який покупець зможе підібрати оптимальний для себе варіант з урахуванням індивідуальних потреб.

Порівняння виробників магнію

Для кращої наочності давайте коротко відзначимо ключові особливості кожного зазначеного бренду:

Бренд Чим відрізняється від інших конкурентів Найпопулярніший товар
Now Foods (США) Беззаперечний лідер на ринку вітамінів Magnesium Citrate
Haya Labs (США) Входить до ТОП-10 найкращих виробників БАДів Магній цитрат і магній хелат
IronMaxx (Німеччина) Випускає БАДи з різними смаками Magnesium Citrate
Amix (Великобританія) Виробляє спортивне харчування premium-класу Магній + вітамін B6 у шотах
Nutrend Лояльна цінова політика Магній (хелат+цитрат) у порошковій формі
OstroVit Величезний асортимент вітамінів і мінералів Triple Magnesium (комбінація 3 форм магнію)
Sporter Українська компанія з доступною за ціною продукцією Магній + B6

Який магній краще для літніх

Літнім можна пити такі різновиди магнію:

  • Магній гліцинат. Його корисно приймати від нервів і в разі судом. Чинить заспокійливу дію, покращує якість сну і зменшує тривожність. Загалом це найкращий магній від судом.
  • Магній малат. Важливий для суглобів. Допомагає зменшити м'язові болі та підвищує рівень енергії.
  • Магній цитрат. Добре засвоюється організмом і допомагає в разі закрепів, що часто буває проблемою у літніх людей.
  • Магній оротат. Це магній для серця. Покращує роботу серцево-судинної системи, підтримує здоров'я серця.
  • Магній L-треонат. Покращує когнітивні функції, що теж важливо для літніх людей.

Який магній краще приймати жінкам

Який магній потрібно приймати жінкам? Тут все залежить від індивідуальних особливостей жіночого організму, але загалом можна придивитися до таких варіантів:

  • Магній цитрат. Використовується для підтримки загального здоров'я і профілактики дефіциту. Добре засвоюється, допомагає в разі закрепів.
  • Магній гліцинат. Чинить заспокійливу дію. Також зменшує негативний вплив стресу, знижує тривожність і покращує якість сну.
  • Магній малат. Підвищує рівень енергії, знижує втому, зменшує м'язові болі.
  • Магній оротат. Підтримує здоров'я серцево-судинної системи. Також корисний для кісток.
  • Магній таурат. Корисний для жінок у період менопаузи. Знижує симптоми менопаузи, покращує серцево-судинну функцію, підтримує роботу нервової системи.

Найкращий магній для чоловіків

Чоловікам рекомендується вживати вітаміни магній приблизно тих самих форм:

  • магній цитрат — для підтримки загального стану здоров'я;
  • магній гліцинат — для зменшення стресу та покращення сну;
  • магній малат — для підвищення енергії та зменшення втоми;
  • магній оротат — для підтримки здоров'я серця;
  • магній хлорид — для прискореного відновлення після тренувань і досягнення найкращих спортивних результатів (для чоловіків, які займаються спортом).

Який краще магній для дітей

Дітям потрібно підбирати магній вкрай обережно, бажано на консультації з лікарем. Що їм може підійти:

  • магній гліцинат — легко засвоюється, м'яко впливає на шлунок, знижує тривожність, забезпечує міцний і здоровий сон;
  • магній цитрат — розслабляє м'язи й нервову систему;
  • магній хелат — підтримує здоров'я кісток і м'язів;
  • магній L-треонат — покращує пам'ять і когнітивні функції.

Який краще магній для вагітних

Вагітним жінкам корисний магній у таких формах:

  • магній гліцинат — має м'яку дію на шлунок, покращує сон, знижує рівень стресу;
  • магній цитрат — підтримує загальний рівень енергії та допомагає в разі закрепів, що може бути актуально в період вагітності;
  • магній таурат — зменшує стрес, підтримує нервову і серцево-судинну систему;
  • магній малат — зменшує м'язові болі, знижує втому.

Найкращий препарат магнію

Вище наведено бренди, які випускають найкращі вітаміни магнію. Виділити один продукт досить складно, адже кожна компанія пропонує якісні добавки. Та й для кожної мети підбирається різний тип магнію.

Але все ж якщо відзначити один товар, то це буде Magnesium and Potassium Aspartate від компанії Now. Добавка містить магній і калій, плюс підходить для веганів. Окремо можна відзначити магне В6 — це теж вельми популярний продукт. А якщо вас цікавить найкращий гліцинат магнію, то такий препарат є в асортименті української компанії Sporter.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Суперзнижки! Дивитись все
Хіти продажів